… unele lucruri nu-mi sunt indiferente …

investigații, analize, curiozități, atitudine, dor de casă …

A apărut Windows 7, mai rapid și mai fiabil decât ”VISTA”

Posted by Andrean pe ianuarie 12, 2009


screenshot_pinnedEste gata, și de pe 09/01/09 va fi disponibil pentru descărcare de pe Web. Noua ediţie în versiunea test (beta) a Windows 7 e un sistem de operare pentru calculatoare care sunt cele mai răspândite din lume. Acest lucru a fost anunţat de către administratorul delegat al Microsoft, Steve Ballmer, vorbind la Consumer Electronic Show din Las Vegas. Noul sistem de operare, care ar trebui să fie disponibil pentru achiziţionare în versiunea finală, înainte de ianuarie 2010, utilizează aceeaşi tehnologie ca sistemului anterior, mult criticatul Vista, cu scopul de a rezolva multe probleme care l-au caracterizat, garantând un start mult mai rapid şi un consum redus al baterii pentru computerele portabile (Laptop). ” Va fi cea mai buna versiune de Windows realizată vreodată”, a asigurat Ballmer, adăugând că Windows 7 va fi simplu, fiabil şi rapid. Administratorul delegat de 52 de ani a prezidat Ceremonia de inaugurare a Microsoft la festivitatea CES, în Las Vegasal, în loc de fondatorul colosului informatic, Bill Gates care a plecat din grup pentru a se angaja în activităţi filantropice prin fundația sa multimiliardară. Considerat un chix, Vista a reuşit oricum să se vândă în 180 milioane de exemplare. Cu noul Windows, Microsoft îşi propune să încurajeze integrarea motorului său de căutare pe internet, Live Search, concurent cu Google, în diverse programe utilizate.

[Textul dat este o traducere și o adaptare pentru materialul video ce aparține si-lgasiti pe postul TV italian LA7]

01-07ballmer_ces

Chief Executive Officer - Steve Ballmer

Prezentare Multimedia și discursul îl puteți urmări la linkul respectiv.(versiunea engleză)

Și The New York Times a postat un articol în care sunt segvențe audio de la această prezentare CES 2009 și de la interviul exclusiv cu domnul Chief Executive Officer Steve Ballmer.

La compartimentul pentru presa a paginii Microsoft puteți de asemenea viziona toate materialele video legade de Microsoft at CES 2009.

Vă recomand să urmăriți aceste postări căci sunt bine structurate și găsiți imediat domeniul sau tema care v-ar interesa, astfel nu sunteți nevoiți să urmăriți întregul material video ce posibil vă plictisește.

În partea de jos a paginii de care vă spuneam, găsiți secțiunea ”Democast Videos” unde observați alt material video legat de noile tehnologii care le oferă Microsoft, sunt foarte interesante. Propun să nu treceți cu vederea și Windows Media Center on Windows 7 with Touch. Genul de calculatoare care sunt prezentate și sistemul operativ pentru acestea sunt deja pe piața europeană și prețul acestora variază de la 1200 € până la 2000€ (cel puți acestea au fost ofertele de crăciun)

Vă dați seama că lansarea unui sistem operativ cu numărul ordinar 7, dă dovadă deja de experiență, de suport financiar enorm și de mediatizare în exces, dar totuși tot noi consumatorii decidem. Astfel vă recomand să descărcați această versiune, care este gratis și cu codul de activare inclus, ca mai apoi să mai discutăm și să ne mai dăm cu opinia. Eu deja am făcut acest lucru, și în timpul apropiat mă voi expune!

5 răspunsuri to “A apărut Windows 7, mai rapid și mai fiabil decât ”VISTA””

  1. Am instalat windowsul intr-o masina virtuala,i-am dat un 1 GB de memorie ram,
    arata mai bine in general si parca se misca mai bine

    versiunea beta din cate stiu eu, o sa mai poata fi downloadata in februarie apoi cica n-o sa mai fie disponibila, asa ca, grabiti-va

  2. Andrean said

    Versiunea beta va mai fi disponibila ceva timp, caci dupa ce o activezi iti da 6 luni de testare, apoi licenta se anuleaza, logic posibilitatea de download ar tebui sa fie cel putin pina in iunie.

    Eu tot am instalat win 7, parca s-a pornit bine, insa mai tirziu ba nui placea ceva la video, ba browserul se bloca. Am renunta si am revenit la vista mea si la linuxul minunat pe care il am.

    Bine ai venit pe blog.

  3. Denis said

    Bravo Adreanin… Linuxul nu trebuie inselat cu nimic, nici macar cu beta de la M$oft… Asteptam saptamina asta sa iasa Ubuntu 9.04 STABLE si GRATIS MEREU ca sa vedem ce noutati ne mai propun… Oricum Linux a fost si va ramine NUMBER ONE!

  4. Adrian said

    Sper in curind sa-mi instalez si eu 7, am inteles ca e foarte bun, intrece vista si xp cu muult

  5. Denis said

    Adrian, nu uita ca inainte de a instala „7” trebuie sa il cumperi… sper sa fii corect cu cei care scriu codul, sau sa folosesti alternative open source. Ultima doleanta imi place mai mult 😉

Lasă un comentariu